Miere albine

Turnuleț tradițional de lemn cu 3 specialități de miere

41.99 Lei
Cu TVA inclus

Colecția noastră de specialități autohtone de miere, îmbrăcată într-o formă unică, reprezintă modul firesc de a duce în afara țării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine și de la oameni… miere pură îmbrăcată în lemn și “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-și înfrumuseța rafturile cu bunătăți.

 

Conține 3 borcănașe a câte 50 ml de miere din următoarele specialități: salcâm, mană/brad, polifloră.

 

Mierea de mană: este considerată cea mai complexă miere datorită faptului că este singurul tip de miere care nu este extrasă de albine din polenul florilor, ci din rașinile de brad. Este o miere foarte rară culeasă din pădurile de brad ale munților Apuseni.

 

Mierea de salcâm: culeasă în cea mai mare parte din pădurile foarte întinse de salcâm de la Valea lui Mihai, ca și gust, este una dintre cele mai apreciate mieri, preferate în mod special de către copii. Mierea românească de salcâm este calitativ una dintre ele mai bune la nivel mondial.

 

Mierea polifloră: culeasă de pe fânețele de deal și munte ale Transilvaniei, cuprinde un buchet de arome și proprietăți extrem de largi.

Momentan nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Adauga impresii