Miere albine

Cutie tradiţională de lemn cu 4 specialităţi de miere

39.99 Lei
Cu TVA inclus

Colecţia noastră de specialităţi autohtone de miere, imbracată intr-o forma unică, reprezintă modul firesc de a duce in afara ţării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine si de la oameni… miere pura imbracata in lemn si “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-şi înfrumuseţa rafturile cu bunătăţi.

 

Conţine  4 borcănaşe a câte 30 ml de miere din următoarele specialităţi: salcâm,mană/brad, polifloră, rapiţă.

 

Mierea de mană: este considerată cea mai complexă miere datorită faptului ca este singurul tip de miere care nu este extrasă de albine din polenul florilor ci din răşinile de brad. Este o miere foarte rară culeasă din pădurile de brad ale munţilor Apuseni.

 

Mierea de salcâm: culeasă în cea mai mare parte din pădurile foarte întinse de salcâm de la Valea lui Mihai, ca şi gust, este una dintre cele mai apreciate mieri, preferate în mod special de către copii. Mierea românească de salcâm este calitativ una dintre cele mai bune la nivel mondial.

 

Mierea polifloră: culeasă de pe fâneţele de deal si munte ale Transilvaniei , cuprinde un buchet de arome si proprietăţi extrem de larg.

 

Mierea de rapiţă: este o miere cu o textură aparte datorata efectului de cristalizare instalat la aproximativ 6 zile de la extragerea acesteia din stup.

Impresii

 • Ioana, 21 Iunie 2018
  Un produs potrivit si de calitate pentru o mica atentie! Frumos ambalat. Va felicit pentru ceea ce realizati!
 • Prisaca Transilvania, 17 Aprilie 2015
  Buna Maria,
  multumim din suflet pentru apreciere, chiar este o idee originala si potrivita pentru un cadou. :)
 • maria, 23 Noiembrie 2014
  este foarte interesant si merge bine ca si cadou.felicitari.

Adauga impresii