Miere albine

Turnuleț tradițional de lemn cu 3 bunatati

Colecţia noastră de specialităţi autohtone de miere, imbracată intr-o formă unică, reprezintă modul firesc de a duce in afara ţării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine si de la oameni… miere pură îmbrăcată în lemn si “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-şi înfrumuseţa rafturile cu bunătăţi.   Conţine 3 borcănaşe (a 50g fiecare) de miere poliflora cu: nucă, alune si goji.
41.99 Lei

Turnuleț tradițional de lemn cu 3 specialități de miere

Colecția noastră de specialități autohtone de miere, îmbrăcată într-o formă unică, reprezintă modul firesc de a duce în afara țării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine și de la oameni… miere pură îmbrăcată în lemn și “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-și înfrumuseța rafturile cu bunătăți.   Conține 3 borcănașe a câte 50 ml de miere din următoarele specialități: salcâm, mană/brad, polifloră.   Mierea de mană: este considerată cea mai complexă miere datorită faptului că este singurul tip de miere care nu este extrasă de albine din polenul florilor, ci din rașinile de brad. Este o miere foarte rară culeasă din pădurile de brad ale munților Apuseni.   Mierea de salcâm: culeasă în cea mai mare parte din pădurile foarte întinse de salcâm de la Valea lui Mihai, ca și gust, este una dintre cele mai apreciate mieri, preferate în mod special de către copii. Mierea românească de salcâm este calitativ una dintre ele mai bune la nivel mondial.   Mierea polifloră: culeasă de pe fânețele de deal și munte ale Transilvaniei, cuprinde un buchet de arome și proprietăți extrem de largi.
41.99 Lei

Cutie tradiţională de lemn cu 4 bunătăţi

Colecţia noastră de specialităţi autohtone de miere, imbracată intr-o formă unică, reprezintă modul firesc de a duce in afara ţării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine si de la oameni… miere pură îmbrăcată în lemn si “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-şi înfrumuseţa rafturile cu bunătăţi.   Conţine 4 borcănaşe (a 30g fiecare) de miere cu: nucă, alune de pădure, goji si seminţe de cânepă decorticată.
39.99 Lei

Cutie tradiţională de lemn cu 4 specialităţi de miere

Colecţia noastră de specialităţi autohtone de miere, imbracată intr-o forma unică, reprezintă modul firesc de a duce in afara ţării o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine si de la oameni… miere pura imbracata in lemn si “cipcă”- dantelă specifică zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-şi înfrumuseţa rafturile cu bunătăţi.   Conţine  4 borcănaşe a câte 30 ml de miere din următoarele specialităţi: salcâm,mană/brad, polifloră, rapiţă.   Mierea de mană: este considerată cea mai complexă miere datorită faptului ca este singurul tip de miere care nu este extrasă de albine din polenul florilor ci din răşinile de brad. Este o miere foarte rară culeasă din pădurile de brad ale munţilor Apuseni.   Mierea de salcâm: culeasă în cea mai mare parte din pădurile foarte întinse de salcâm de la Valea lui Mihai, ca şi gust, este una dintre cele mai apreciate mieri, preferate în mod special de către copii. Mierea românească de salcâm este calitativ una dintre cele mai bune la nivel mondial.   Mierea polifloră: culeasă de pe fâneţele de deal si munte ale Transilvaniei , cuprinde un buchet de arome si proprietăţi extrem de larg.   Mierea de rapiţă: este o miere cu o textură aparte datorata efectului de cristalizare instalat la aproximativ 6 zile de la extragerea acesteia din stup.
39.99 Lei