Miere albine

Termeni si Conditii:


Utilizarea site-ului:

Siteul www.prisacatransilvania.ro este proprietatea S.C. PRISACA TRANSILVANIA SRL cu sediul in Str.Marginasa Nr.43 , loc.Cluj Napoca, Jud.Cluj, cod de inregistrare J12/2346/2012 cod de inregistrare fiscala RO30611456.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.prisacatransilvania.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Datele personale

Inregistrandu-va ca utilizator al acestui site, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online al SC PRISACA TRANSILVANIA SRL.. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate pentru a fi contactat de reprezentantii  SC PRISACA TRANSILVANIA SRL  cat si pentru notificarea dumneavoastra privind promotiile, ofertele si cele mai noi produse ale SC PRISACA TRANSILVANIA SRL

Furnizarea datelor personale precum Nume, Prenume,CNP, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail este obligatorie pentru achizitia produselor din magazinul online al SC PRISACA TRANSILVANIA SRL, pentru a putea fi contactat pentru confirmarea comenzii si pentru livrarea comenzii. SC PRISACA TRANSILVANIA SRL nu va dezvalui sau instraina datele cu caracter personal catre terte persoane fizice sau juridice.

 

Schimbarea termenilor si conditiilor

SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. isi rezerva dreptul de a efectua modificari si actualizari privind termenii si conditiile fara o notificare prealabila. SC PRISACA TRANSILVANIA SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari in structura websiteului fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii websiteului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

Drepturi de autor

Continutul websiteului www.prisacatransilvania.ro este proprietatea SC PRISACA TRANSILVANIA SRL fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea continutului websiteului fara acordul SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.


In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre www.prisacatransilvania.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: office@prisacatransilvania.ro


Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. doar in scopul declarat al acestui website. SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date personale fara a le instraina unei terte persoane. SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor de software sau hardware sau eventualelor probleme de securitate informatica.

 

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

Expeditie si livrare

 

Comanda.

Nu exista o comanda minima .

SC PRISACA TRANSILVANIA SRL. pune la dispozitia cumparatorilor 2 modalitati de plata: Ramburs sau Transfer Bancar. Plata va include valoarea colectului (contravaloarea coletului) + taxele aferente curierului rapid reprezentand contravaloarea transportului si returul banilor, acolo unde este cazul.

Costul transportului:

  • Comenzi mai mari de 300 lei transportul se efectueaza gratuit.
  • Comenzi mai mici de 300 lei:

Primul Kg – 12 lei

Urmatoarele Kg – 1 leu

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibiliatii stocului si nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate cum ar fi lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de ortografie, etc. In cazul in care comanda nu poate fi onorata, SC PRISACA TRANSILVANIA SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda.

Website-ul www.prisacatransilvania.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostu.. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

 

Livrarea

Livrarea se va face prin curier.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii, de regula in aceeasi zi (de luni pana vineri).

Expeditia se face prin curier rapid, firma de curierat rapid, avand ca timp maxim de livrare 48 de ore (zile lucratoare).Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute. Factura emisa include si plata transportului aferent greutatii coletului si in cazul in care locuiti in mediul rural, de la orasul in care curierul rapid face livrarea pana la localitatea in care locuiti.

 

Acceptare

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

 De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

 

Marfuri excedentare

Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

 

Garantii

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Conformitate emis de catre Vanzator, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

 

Prevederi diverse 

Daca una sau mai multe prevederi sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.