Miere albine

Alunela 200 gr

Mulţi spun că are gust-ul Nutelei. Noua ne place sa spunem ca are gustul Alunelei.   Un produs absolut delicios si - cel mai important - sănătos: spumă de miere cu pastă de alune de pădure.
18.99 Lei

Susanela 210 gr

Una din delicatesele noastre: Cremă de miere cu pastă de susan.   Susanul este unul din principalele surse de calciu.   Un produs 100% natural!
15.99 Lei

Nucela 210 gr

Una din delicatesele noastre romanesti: Crema de miere cu pasta de nuca si vanilie naturala. Pentru unii: gustul copilariei.Contine: Miere, nuca, vanilie naturala si scortisoara.Un produs 100% natural!
17.99 Lei

Miere cu bunatati - fagure 250g

100% Natural!!! Te va incanta gustul de fagure in combinatie cu mierea de calitate superioara...fa tot ce poti sa pui mana pe un astfel de borcan cu bunatati!
23.99 Lei21.99 Lei

Miere cu - migdale 200g

100% Natural, conţine: miere şi  fulgi de migdale.   Proprietăţile curative ale bunătăţilor din borcănaşe sunt veritabile suplimente alimentare. Micuţului tău îi plac dulciurile, dar ţii la dinţişorii lui? Partenerul nu se dă în vânt după produsele apicole? Oferă-le fulgi de migdale scăldate in miere delicioasă...se vor linge pe degete!   Indicaţii terapeutice: Recomandată pentru a-i îndulci într-un mod sănătos pe cei dragi ţie.
19.99 Lei

Miere cu alune de padure 200g

100% Natural, contine: miere si alune de padure.   Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare. Micutului tau ii plac dulciurile, dar tii la dintisorii lui? Partenerul nu se da in vant dupa produsele apicole? Ofera-le alune de padure scaldate in miere delicioasa...se vor linge pe degete!   Indicatii terapeutice: Recomandata pentru a-i indulci intr-un mod sanatos pe cei dragi tie.
20.99 Lei

Miere cu nuca 200g

Miere cu nuca: 100% Natural Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare. Micutului tau ii plac dulciurile, dar tii la dintisorii lui? Partenerul nu se da in vant dupa produsele apicole? Ofera-le miez de nuca scaldata in miere delicioasa...se vor linge pe degete!   Indicatii terapeutice: Recomandata pentru a-i indulci intr-un mod sanatos pe cei dragi tie.
19.99 Lei

Miere cu goji 200g

Miere cu goji: 100% Natural Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare. Micutului tau ii plac dulciurile dar, tii la dintisorii lui? Partenerul nu se da in vant dupa produsele apicole? Ofera-le goji scaldat in miere delicioasa...se vor linge pe degete!   Indicatii terapeutice: Recomandata pentru a-i indulci intr-un mod sanatos pe cei dragi tie.
17.99 Lei

Miere cu scortisoara 250g

Sanatate la borcan, gust aromat combinat cu efecte binefacatoare, miere cu scortisoara.   Indicatii terapeutice: reducerea colesterolului din sange, antioxidant, afectiuni pulmonare, raceli, tuse cronica, reglarea functiilor sistemului digestiv, luata inainte de mese elimina aciditatea si asigura digestia chiar si in cazul meselor grele.
20.99 Lei19.99 Lei