Miere albine

Cum cumpar?

 

Pasii sunt simpli:

  • Plasati produsul dorit in cosul de cumparaturi cu un simplu click pe "adauga in coş". Daca doriti sa continuati cumparaturile, dati click pe "continuati cumparaturile" – veti fi directionat inapoi in magazin. Daca ati terminat, va rugam sa verificati numarul de produse: inlaturati-le pe cele la care doriti sa renuntati, micsorati sau adaugati cantitatile necesare; dupa ce ati operat aceste modificari, accesati butonul "actualizare" – situatia cumparaturilor dvs. va fi automat actualizata. Dati click pe "finalizare comanda" - veti fi directionat catre panoul de informatii despre transport si livrare.
  • Verificati informatiile despre livrare – numele si adresa la care vreti sa se faca livrarea. Daca adresa de livrare este diferita de adresa dumneavoastra, va rugam sa dati click pe butonul "schimba adresa". Bifati modalitatea de transport. Daca doriti sa ne transmiteti un mesaj, va rugam sa completati sectiunea "observatiile dvs referitoare la comanda". Accesati butonul "continuare" – veti fi directionat catre procesul de plati.
  • Alegeti modalitatea de plata: ramburs (plata numerar la livrare)
  • Verificati cu atentie detaliile comenzii dvs. Daca doriti sa faceti modificari, dati click pe butonul "inapoi". Daca toate datele sunt corecte, accesati butonul "continuare" – in acest moment comanda dvs. este finalizata. O confirmare a acestei comenzi va fi trimisa pe adresa dvs. de mail. Va multumim ca ati cumparat de la noi!