Miere albine

Spray "NĂSUC FERICIT" pentru copii și adulți 50 ml

24.99 Lei
Cu TVA inclus

Spray “Năsuc Fericit” 50ml

Descriere:

 

Produs 100% natural; fara alcool

Aroma placuta. Nu pisca.

 

Ingrediente: DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential de portocal; apă

 

Cercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul, combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate antimicrobiana foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidanta mare si o activitate antimicrobiana mai scazuta. Combinatia celor doua este un produs cu o capacitate foarte mare, atat antimicrobiana cat si antioxidanta.

 

             PROPOLISUL este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal). 
             Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilităţi de compoziţie, propolisul îşi păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvoltă în timp rezistenţă, fiind nevoie de introducerea periodică de noi şi noi antibiotice.

             Principalele activităţi ale propolisului sunt activitatea antiseptică, activitate antioxidantă, antiinflamatorie, anestezie locală, etc.

 

            ARGINTUL COLOIDAL este eficace impotriva oricarui virus si nu a reactionat negativ cu alte medicamente. Studiile stiintifice au demonstrat ca in stare pura distruge rapid bacteriile, chiar si pe cele extrem de rezistente care se prolifereaza in urma agentilor dezinfectanti. Acest metal actioneaza ca un catalizator, dezactivand o enzima care faciliteaza actiunea in interiorul celulelor (aceasta enzima este necesara bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor si ciupercilor, parazitilor - ii distruge inca de la stadiul de ou); le stopeaza prin blocarea utilizarii propriilor celule ale corpului pentru replicare in doar cateva minute dupa contact (creeaza un mediu imposibil pentru supravietuirea si multiplicarea lor).

 

Mod de administrare/doze:

A se agita inainte de utilizare

Se aplica pe pielea nasului, prin pulverizare

Aplicati intre 1 si 3 ori pe zi.

 

(Recipient de 20 ml: La administrarea de 3 ori pe zi cate 3 pufuri 1 sticluta este suficienta pt aproximativ 9 zile)

 (Recipient de 50 ml: La administrarea de 3 ori pe zi cate 3 pufuri 1 sticluta este suficienta pt aproximativ 22 zile)

 

Precauţii:

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la ingredientele produsului.

Testarea hipersensibilitatii se face de catre specialisti. Acasa, puteti incerca aceasta varianta (insa specialistul alergolog este cel care da un verdict final):

-     aplicati un puf pe pielea antebratului, deasupra incheieturii mainii, pe interiorul antebratului. In zona respectiva, pielea este mai sensibila. Daca dupa 20-30 minute nu apar mancarimi, iritatii, roseata, treceti la faza urmatoare

-     aplicati un puf in jurul buzelor, urmarind aparitia efectelor neplacute asa cum am detaliat mai sus

 

Detalii:

 

Produsul este rezultatul unui proiect comun al echipei PRISACA TRANSILVANIA si o echipa de cercetatori de la UNIVERSITATEA DIN ORADEA.

 

Propolisul este estras dupa o metoda brevetata, care a obtinut distinctiile:

  • Medalia de argint la Salonul Internaţional de Invenţii din Varsovia 2011.
  • Medalia de argint la Salonul Internaţional de Invenţii din Seoul 2011.
  • Medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii din Croaţia 2012.

Impresii

  • Lara, 19 Februarie 2019
    Foarte eficient! Desfunda bine "nasucul" si caile respiratorii si are o aroma placuta :)

Adauga impresii